Vakantiehuis in Tsjechië

In het authentieke dorpje Bozanov verhuren wij, de Nederlandse beheerders Hillebrand en Natasja Heerkens, vakantiehuis "Huize Bozanov" en vakantiehuis "Landhuis Blije". De vakantiewoningen zijn vlakbij elkaar en de camping gelegen op een afstand van ca. 100 meter, waardoor het ook mogelijk is om bijvoorbeeld met meerdere gezinnen uw vakantie hier door te brengen.
Een mooie bijkomstigheid is dat vanuit de vakantiehuizen gebruik kan worden gemaakt van de faciliteiten en activiteiten.
Elke woning heeft ieder zijn eigen karakter en inrichting. Wilt u meer over de vakantiehuizen weten, dan kunt u op onderstaande foto's klikken.

Vakantiehuis "Huize Bozanov"

vakantiehuis Huize Bozanov

“Huize Bozanov” is een meer dan 100 jaar oude typische Tsjechische woonboerderij, die compleet is gerenoveerd met behoud van de oude stijl. De authentieke elementen zijn zichtbaar gebleven, waardoor het geheel een unieke sfeer uitstraalt.
De woonboerderij heeft een woonoppervlakte van maar liefst 135 m2 en is geschikt voor verhuur 2-8 personen. Lees verder..


Vakantiehuis "Landhuis Blije"

vakantiehuis Landhuis Blije

“Landhuis Blije” is een schitterend vrij gelegen luxe vakantiewoning in typische Tsjechische Robenka stijl met veel privacy. Het chalet is in 2007 nieuw gebouwd en is voorzien van een sauna.
Het huis is geschikt voor verhuur aan 2-8 personen en heeft een woonoppervlakte van 135 m2. Lees verder..


Vakantiehuis "Landhuis Koruna"

Landhuis Koruna

“Landhuis Koruna” is een prachtig gelegen vakantiewoning in typische Tsjechische Robenka stijl met uniek uitzicht over de bergen en landerijen.
Het chalet is in 2007 nieuw gebouwd en bestaat uit twee appartementen.
Beide appartementen zijn geschikt voor verhuur aan 5 personen. Tevens is het mogelijk het huis in zijn geheel te huren voor maximaal 10 personen.
Lees verder..

 

Vlakbij onze vakantiehuizen en "Camping Bozanov" beheren we nog enkele vakantiewoningen in het dorp, waardoor we ook geschikte accommodatie kunnen bieden aan 2 personen of groepen tot 40 personen. De gasten van deze vakantiehuizen kunnen ook gebruik maken van onze service en activiteiten.Wilt u een mening achterlaten over uw verblijf of beoordelingen lezen van gasten die bij ons hun vakantie hebben doorgebracht, klik dan hieronder en kijk op Zoover vakantiebeoordelingen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


SITEMAP
home Omgeving Vakantiehuizen Camping Informatie
omgeving Huize Bozanov Camping Bozanov routebeschrijving
contact aktiviteiten Landhuis Blije sanitair over Tsjechië
faq wat te doen tarieven tarieven links
info@bozanov.nl - tel: +420 491528019 - mob: +420 602361350 - volg ons op Facebook & Twitter facebook twitter