Vakantiehuizen

Vakantiehuis in Tsjechië

In het authentieke dorpje Bozanov verhuren wij, de Nederlandse beheerders Hillebrand en Natasja Heerkens, vakantiehuis “Huize Bozanov”, “Landhuis Blije” en “Landhuis Koruna”. De vakantiewoningen zijn vlakbij elkaar en de camping gelegen op een afstand van ca. 100 meter, waardoor het ook mogelijk is om bijvoorbeeld met meerdere gezinnen uw vakantie hier door te brengen. 
Een mooie bijkomstigheid is dat vanuit de vakantiehuizen gebruik kan worden gemaakt van de faciliteiten en activiteiten.
Elke woning heeft ieder zijn eigen karakter en inrichting. Wilt u meer over de vakantiehuizen weten, dan kunt u op onderstaande foto’s klikken.

“Huize Bozanov” is een meer dan 100 jaar oude typische Tsjechische woonboerderij, die compleet is gerenoveerd met behoud van de oude stijl. De authentieke elementen zijn zichtbaar gebleven, wat een unieke sfeer uitstraalt. De woonboerderij is geschikt voor verhuur 2-8 personen. Lees meer…

“Landhuis Blije” is een schitterend vrij gelegen luxe vakantiewoning in typische Tsjechische Robenka stijl met veel privacy. Het landhuis is nieuw gebouwd en is voorzien van een sauna. Het huis is geschikt voor verhuur aan 2-8 personen. Lees meer…

“Landhuis Koruna” is een prachtig gelegen vakantiewoning in typische Tsjechische Robenka stijl met uniek uitzicht over de bergen en landerijen. Het landhuis is nieuw gebouwd en is voorzien van een sauna. Het huis is geschikt voor verhuur aan maximaal 12 personen. Lees meer…

Vlakbij onze vakantiehuizen en “Camping Bozanov” beheren we nog enkele vakantiewoningen in het dorp, waardoor we ook geschikte accommodatie kunnen bieden aan 2 personen of groepen tot 40 personen. De gasten van deze vakantiehuizen kunnen ook gebruik maken van onze service en activiteiten.

Wilt u een mening achterlaten over uw verblijf of beoordelingen lezen van gasten die bij ons hun vakantie hebben doorgebracht, klik dan hieronder en kijk op Zoover vakantiebeoordelingen.